Преоткрий себе си 

lashes room

Ламиниране на мигли с отстъпка

Малките момичета се радват на кукли. Големите - искат да са кукли!

Вдъхновена от деня на детето 1-ви Юни, ще празнуваме цял месец с тийнейджърите. Кукленска визия за малките дами (13-20г.) с процедура ламиниране на мигли с отстъпка 10% ви очаква в студиото. Ако попадаш във възрастовата граница или имаш дъщеря – тийнеджърка – възползвай се от специалната оферта на студиото през целия месец Юни с код за отстъпка TEEN10 при онлайн резервация. За целта просто натисни бутона и въведи кода за отсъпка при регистрацията си.

Искаш ли да се научиш да гримираш веждите си?

Най-често жените срещат затруднение при оформяне и гримиране на веждите си. Това е така, защото не знаят каква форма да следват и/или използват неподходящ продукт за оцветяването им. Ето защо обръщам специално внимание на тази толкова важна част от лицето – веждите!

Ако и ти срещаш затруднение именно в тази част, то това обучение е точно за теб! Само в рамките на 1 час ще научиш

  • кои линии да следваш, за да достигнеш до правилна форма, съобразена индивидуално с твоите черти на лицето
  • какъв продукт е по-подходящ за използване
  • с какво най-лесно да нанасяш грим на веждите си

СПРИ да допускаш едни и същи грешки и ЗАПОЧНИ да оформяш веждите си правилно! Опитът ми показва, че незабавно след обучението, всички забелязват положителната промяна във визията. А ти искаш да получаваш повече комплименти, нали?

Е, само на крачка си от своята по-добра версия! Запази час за ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО САМОГРИМИРАНЕ НА ВЕЖДИ, вземи със себе си продуктите, които ползваш удома и заповядай в студиото. Заедно ще изчистим грешките и това ще ти остане за цял живот.

За онлайн резервация ползвай код за отстъпка MYBROWS валиден до 15.04.2024г.

Заяви безплатна консултация

Нашата главна цел е от студиото да излизат доволни и щастливи клиенти. Работим постоянно в посока подобряване на предлаганите услги и разширяването на списъка им. 

Справянето с определен проблем започва от правилното определяне на самия проблем, Единствено така можем да предприемем действия в правилна посока. Ето какво ще получиш от срещата ни в рамките на 15-20 минути в студиото:

  • определяне състоянието на кожата/веждите
  • какви са възможностите за подобряване на състоянието
  • анализ на извършените процедури преди посещението
  • анализ на домашната грижа
  •  подходяща професионална помощ
  • подходяща домашна рутина и др.

Индивидуалният подход е ключов фактор. Запиши час за консултация в студиото и се възползвай от възможността да получиш професионални съвети за подобряване на визията си.

ламиниране на мигли и вежди
терапия против пигментация
ламиниране на вежди
biotatoo

абонирай се

Получавай новости и полезна информация.