Кралица На Миглите '21
Павлина Стоянова

Успешно приключи първото издание на играта-конкурс „Кралица на миглите“. В конкурса се включиха 16 смели дами, всяка със своя чар и индивидуалност и всички еднакво скъпи за мен. На 11.07.2021г. приключи събирането на гласове, а победителка стана момичето с очарователната усмивка – Павлина Стоянова.

Павлина е родом от гр. Тервел, но сериозната й професия и любовта към морето я отвеждат близо до брега. Тя е част от военноморските сили на страната ни, а въпреки мъжката професия, излъчването й е нежно и грациозно; обича да полага грижи за външния си вид и се стреми да го прави по най-дискретния и полезен за нея начин. Павлина сподели, че процедурата „ламиниране на мигли“ й спестява време, не вреди на здравето й, а същевременно миглите й са извити, подредени и подхранени. Тъй като не може да използва декоративна и определена бяла козметика поради особености на здравословното й състояние, процедурата „ламиниране на мигли“ е най-доброто, на което е попадала.

Павлина ще има възможността да се наслади на наградата си, която включва 4бр. процедури ламиниране на мигли и 4бр. процедури биотатуаж на вежди с натурална къна в рамките на следващите 6 месеца. Ще бъде обгрижвана в студиото като една истинска кралица, а аз с нетърпение очаквам следващата си среща с нея.

Благодаря на всички момичета, които се включиха в това издание на конкурса, макар суетата. Да избереш своя снимка за участие в конкурс се оказа малко трудна задача. Всички участнички получават комплимент от мен при следващото си посещение – регенерираща терапия за мигли.

Финалистки в конкурс
"Кралица на миглите"

Участието в конкурса приключи. Тук са всички дами, които взеха участие. Гласувай за своята фаворитка и й помогни да стане
Кралица на миглите в Lashes Room най-късно до 10.07.2021г.

Как да гласуваш?
1. Отвори снимката и натисни бутона Like.
2. Можеш да оставиш своя коментар, с който да помогнеш на другите при избора им.
3. Сподели снимката в социалните мрежи или с твои близки чрез бутона Share. По този начин ще увеличиш шанса за победа.

Правила:
Един човек може да гласува за няколко участнички само по веднъж.

No entries found
Photo contest ist over
Photo contest ist over

Гласуване ще се осъществява в периода 01.07 - 10.07

Победителка в конкурс "Кралица на миглите" ще стане дамата, събрала най-много гласове след гласуването.

Кралица на миглите ще бъде обявена на 11.07 на официалните страници на студиото във Facebook и Instagram.

ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ!