Студио Lashes Room

Услуги

Студиото предлага услуги, насочени към подчертаване на естествената красота на всяка дама.

Мигли

Ламиниране

Миглите са онази част от лицето, която прави погледа особено изразителен. Какво ще кажете за трайна извика на миглите ви, която ще е на мястото си още със ставането сутрин? Звучи не само прекрасно, но и е напълно възможно. Точно това ви дава процедурата Lashlift – чувство за свобода, красота и удобство в собствения ви образ. 

Извивка

На миглите се придава извивка, съобразена с дължината им, формата на окото и желаният ефект.

Колористика

Специална щадяща безамонячна боя се грижи за интензивния цвят на вашите мигли. Цветът се избира според желанието на всяка дама.

Подхранване

Нежен комплекс от витамини и аминокиселини се грижи за здравето и еластичността на миглите.

биотатуаж на вежди

Вежди с къна

Биотатуаж

Процедура Биотатуаж включва дизайн и колористика на естествени вежди с натурална къна. Все по-предпочитана от дамите, тя е напълно безболезнена и придава на веждите завършен и съвършен вид.

Дизайн

Оформяне на вежди според индивидуалните черти на лицето ви.

Колористика

Оцветяване на веждите в подходящ цвят с натурална къна.

последна мода

WoW Brow ламиниране

За да сте в крак в новите тенденции, а и за да укротим и дадем правилна посока на всяко непослушно косъмче, най-хитовата процедура за трансформиране на веждите ви е при нас в студиото.

 

ламиниране на вежди

Лифтинг

Специално разработена процедура, насочена към „непослушни“ косъмчета, както и за коригиране на неправилен растеж на веждите.

Колористика

Възможност за оцветяване на веждите в подходящ цвят със специална щадяща боя.

Грижа за лицето

почистване

Почистването на лице е процедура, на която се надграждат всички останали процедури и терапии по пътя към правилната грижа за кожата ни.

почистване на лице

Пакетна услуга

Тийн Зона

Специално за подрастващите дами е нашето пакетно предложение, което включва освен разкрасяващи процедури за подчертаване на нежното излъчване, а и грижа за кожата на лицето на дамите в любима наша възраст – тийнейджърската.