Студио Lashes Room

Услуги

Студиото предлага услуги, насочени към подчертаване на естествената красота на дамите.

Мигли

Ламиниране

Миглите са онази част от лицето, която прави погледа особено изразителен. Какво ще кажете за трайна извика на миглите ви, която ще е на мястото си още със ставането сутрин? Звучи не само прекрасно, но и е напълно възможно. Точно това ви дава процедурата Lashlift – чувство за свобода, красота и удобство в собствения ви образ. 

биотатуаж на вежди

Вежди с къна

Биотатуаж

Процедура Биотатуаж включва дизайн и колористика на естествени вежди с натурална къна. Все по-предпочитана от дамите, тя е напълно безболезнена и придава на веждите завършен и съвършен вид.

последна мода

WoW Brow ламиниране

За да сте в крак в новите тенденции, а и за да укротим и дадем правилна посока на всяко непослушно косъмче, най-хитовата процедура за трансформиране на веждите ви е при нас в студиото.

 

ламиниране на вежди

Грижа за лицето

почистване

Почистването на лице е процедура, на която се надграждат всички останали процедури и терапии по пътя към правилната грижа за кожата ни.

почистване на лице

Грижа за лицето

околоочен контур

Зоната около очите е една от първите, където стареенето на кожата започва да става видимо. Отпускането на мускулите, начинът на живот и неволните мимики са само чат от причините за изменение на кожата в тази област.

Хидратация, лифтинг и озаряване на зоната около очите с нежна мануална терапия

околоочен контур

Грижа за лицето

IRON - лифтинг

Лифтинг програма с отличен подмладяващ ефект, забавяща образуването на нови бръчки. Възвръща еластичността и поддържа кожата в добро състояние. За дамите, които искат да върнат свежестта на кожата си и нейния младежки вид.

facelifting

Грижа за лицето

Power Vitamin C

Тройна антиоксидантна изсветляваща терапия с висока концентрация на витамин С 35% за подобряване тена на лицето, хидратация, подхранване и стягане – на кожата и на порите.

Грижа за лицето

BioRePeelCl3 пилинг

Иновативен двуфазен патентован пилинг с биостимулиращ, ревитализиращ и ексфолиращ ефект. Отлично анти-ейдж, анти-акне и анти-пигментация действие. Свиване на разширени пори, заличаване на белези…

пилинг биорепийл

Пакетна услуга

Тийн Зона

Специално за подрастващите дами е нашето пакетно предложение, което включва освен разкрасяващи процедури за подчертаване на нежното излъчване, а и грижа за кожата на лицето на дамите в любима наша възраст – тийнейджърската.