Студио Lashes Room

Услуги

Студиото предлага услуги, насочени към подчертаване на естествената красота на дамите.

Мигли

Ламиниране

Миглите са онази част от лицето, която прави погледа особено изразителен. Какво ще кажете за трайна извика на миглите ви, която ще е на мястото си още със ставането сутрин? Звучи не само прекрасно, но и е напълно възможно. Точно това ви дава процедурата Lashlift – чувство за свобода, красота и удобство в собствения ви образ. 

биотатуаж на вежди

Вежди с къна

Биотатуаж

Процедура Биотатуаж включва дизайн и колористика на естествени вежди с натурална къна. Все по-предпочитана от дамите, тя е напълно безболезнена и придава на веждите завършен и съвършен вид.

последна мода

WoW Brow ламиниране

За да сте в крак в новите тенденции, а и за да укротим и дадем правилна посока на всяко непослушно косъмче, най-хитовата процедура за трансформиране на веждите ви е при нас в студиото.

 

ламиниране на вежди

Грижа за лицето

почистване

Почистването на лице е процедура, на която се надграждат всички останали процедури и терапии по пътя към правилната грижа за кожата ни.

почистване на лице

Грижа за лицето

околоочен контур

Зоната около очите е една от първите, където стареенето на кожата започва да става видимо. Отпускането на мускулите, начинът на живот и неволните мимики са само чат от причините за изменение на кожата в тази област.

Хидратация, лифтинг и озаряване на зоната около очите с нежна мануална терапия

околоочен контур

Пакетна услуга

Тийн Зона

Специално за подрастващите дами е нашето пакетно предложение, което включва освен разкрасяващи процедури за подчертаване на нежното излъчване, а и грижа за кожата на лицето на дамите в любима наша възраст – тийнейджърската.