Лице

Мануално почистване на лице

Почистването на лице в козметична кабина е основна процедура, която трябва да се прилага редовно, ако искаме да имаме здрава кожа. Процедурата благоприятства абсорбирането на активните съставки от козметиката, която ползваме в ежедневието. 

Основната цела на почистването на лице е да се премахне най-горнията слой мъртви клетки от епидермиса и порите да се освободят от натрупаните комедони.

почистване на лице
почистване на лице

Стъпки на процедурата:

Някои стъпки в процедурата се определят спрямо типа на кожата. Процедурата почистване на лице е подходяща за хора с мазна, суха или комбинирана кожа, като всяко въздействие върху лицето е съобразено и то не е еднакво при всеки клиент

Ръчна екстракция се прави при наличие на комедони като това най-често се среща при мазна и комбинирана кожа, както и при тийнейджърите. Когато кожата е суха и не се наблюдават комедони, почистването се извършва посредством ултразвукова шпатула.

Постигане на здрава и хубава кожа е комбинация от работата между козметик и клиент. Освен професионалните процедури в козметичната кабина, основна роля играе адекватната домашна грижа – почистване на лицето удома и ползване на подходяща козметика. 

 

65лв.

Почистване на лице

75лв.

Почистване на лице + Лавандулова магия

109лв.

Почистване на лице + Карбокситерапия