рамката на лицето

Ах, тези вежди!

Отговори на тези и много други въпроси ще откриеш в специалното ръководство, което сега можеш да вземеш напълно БЕЗПЛАТНО!

 Задачата по коригиране на формата им не е никак лесна, но с добро желание и малко търпение, е напълно постижима!

козметик-ламимейкър

Мария Тодорова

Ежедневно с мен се свързват дами, които изпитват затруднение при оформянето на веждите си. Това е един от най-важните елементи на лицето ни и всяка промяна във формата води до промяна на цялостното излъчване. Особено голям проблем имат дамите, които дълги години са почиствали веждите си сами без да знаят какви пропорции да спазват.

студио lashes room

В края на 2018г. вратите си за всички прекрасни дами в гр. Бургас, а и не само, отвори студио LashesRoom lashlift&brows. Като почитател на по-естествената красота, имах идеята да създам място, където да се грижа за подчертаване на естественото излъчване на жените и да им покажа колко прекрасни са всъщност, без да се налага да отделят много средства, време и усилия в ежедневието си.

Студиото предлага иновативни услуги, запазващи натуралната визия на дамите – ламиниране на мигли, ламиниране на вежди, биотатуаж на вежди с къна, както и професионална грижа за кожата на лицето.

Грижи се за веждите си сама, където и да се намираш. Вече няма да ти е нужно да търсиш салон или да се налага да доверяваш на различни хора веждите си! Инвестирай малко време в знания и практика и вярвам, че те ще ти се отблагодарят подобаващо. И всичко това сега е напълно безплатно! 

безплатно ръководство

Научи се да оформяш веждите си сама

в 4 стъпки