Мария @lashesroom

Абитуриентският

Бал

Наближава един от най-вълнувашите дни в живота на всички младежи – абитуриентският бал. Обикновено, подготовката за него, започва месеци по-рано, а вълнението се засилва с всеки изминал ден. Красиви емоции, еуфория и предизвикателства до последния момент съпътстват подрастващите и техните родители. Да се сглоби цялата празнична визия от глава до пети е нелека задача, която преминава през различни етапи – от избора на цвят на роклята, модела на костюма, през грижите, които е добре да се положат за кожата и косата и се стигне до финалните щрихи – перфектен и дълготраен грим, прическа.

Като козметик, мога да кажа, че пътят към красивата и завършена визия минава през грижите за самите нас. И точно гримът при дамите е способен да „изобличи“ дали сме имали отношение към кожата си. Ако основата не е добра – има свръх производство на себум, запушени пори, грапавини или сухота, то грим, нанесен върху всичко това, не само няма да изглежда добре, но и няма да се задържи дълго на лицето.

Ето защо реших да насоча вниманието си към грижата за абитуриенти – при дамите: подготовка на кожата за перфектен грим; форма на веждите според индивидуалните черти на лицето; изивика на миглите, която ще „отвори“ погледа за дълго; при момчетата – изчистване на проблемите с кожата, с което да повдигнем самочувствието и всеки един да застане до своята дама на бала подобаващо.

Как да постигнем

красива кожа

Грижата за кожата в никакъв случай не е еднократен акт. Изисква се постоянство и последователност, особено, ако е проблемна, Ето и кои са основните стъпки, които трябва да се спазват, ако искаме да поддържаме кожата си в здрав и добър вид:

 

 • почистване, за да се освободи кожата от замърсявания;
 • ексфолиране, за да се предотвратят запушвания на порите;
 • овлажняване – лек гел, който да попречи на проблема да се задълбочи.

Красивата кожа е следствие от непрестанни грижи – както отвън, така и отвътре. Още от ранна тийнейджърска възраст ключов момент са 

– редовното почистване в козметична кабина, 

– използването на правилни козметични продукти удома и

– балансираното хранене. 

Хормоналният дисбаланс в този период предизвиква редица процеси в организма, които влияят пряко върху състоянието на кожата. Най-често се стига до прекомерното отделяне на себум поради засиленото действие на мастните жлези. 

Регулирането на този процес може да се получи чрез подаване на правилните хранителни вещества отвътре. Външната грижа за кожата е добре да бъде нежна, без агресивни съставки, насочена към хидратация и най-вече – постоянна.

Пакетни предложения, изготвени специално за младите дами и господа

Те са насочени не само към красотата на очите, но и към грижа за кожата – озаряване на лицето. Процедурите, включени в пакетите са: почистване на лице, карбокси терапия и пилинг за лице, ламиниране на мигли, дизайн с или без колористика на вежди с къна.

Ето и какво ще постигнем с тях:

 • почистване на черни точки и комедони;
 • потушаване на акне;
 • заличаване на белези от акне;
 • дълбока хидратация;
 • балансиране на омазняването;
 • свиване на порите;
 • успокояване на възпаленията;
 • оформяне на веждите според индивидуалните черти на лицето;
 • трайна извивка на естествените мигли.

На разположение са четири пакетни предложения, с които ще задоволим максимално нуждите за предстоящия вълнуващ празник на всеки абитуриент.

Специални предложения с отстъпка до 25%

лейди
за дамите

включва:
1х ламиниране на мигли с боядисване и подхранване
1х дизайн и колористика на вежди с къна

джентъл
за господата

включва:
1х хидратираща и енергизираща терапия за лице

пром мини
за всички

включва:
1х почистване на лице
1х карбокси терапия
+подарък - оформяне на вежди

пром
за всички

включва:
1х почистване на лице
2х BioRePeelCl3
+подарък - хидратиращ крем за лице

Покажете най-хубавото от себе си!
Кампанията е валидна в периода 8.03-23.05.2023г,

Заяви пакет до 1.04.2023г. и вземи допълнителна отстъпка 5%
*Важи за запазени часове до 01.04 в рамките на кампанията!

преоткрий себс си в

lashes room