Биотатуаж

Вежди с къна

Веждите са своеобразна рамка на нашето лице. Техния цвят и/или форма са определящ елемент на излъчването ни. 5 са основните елементи, на които се крепи формата им: глава, арка, връх, тяло и опашка. 

За да се постигне възможно най-подходящата за нас форма на веждите, е важно да се спазват пропорциите между отделните елементи като се следват индивидуалните черти на всяко лице.

Биотатуаж

Процедура

Процедура Биотатуаж има за цел не само да придаде цвят и плътност на веждите, но и да коригира максимално формата им. Процедурата протича в няколко стъпки като една от най-важните е контурирането им според чертите на лицето. За целта се използва методът „златно сечение“, чрез който се определят най-точно разположението, ширината и дължината на веждите, както и тяхната симетрия.

Разбира се, клиентът има възможност да  види и одобри формата преди да се пристъпи към нанасяне на къната. 

Къната обвива косъма отвън

Изборът на цвят се определя спрямо естествения цвят на веждите, тъй като къната се различава от боята за вежди и поради начина си на оцветяване. Къната обвива косъма отвън, а не прониква в него, както прави боята. За това, ако на тъмни косъмчета се нанесе светъл цвят боя, то цветът на къната ще остане само на кожата.

PSX_20210223_194725

Трайност

Трайността на ефекта има отношение към типа на нашата кожа. Стандартно – къната се задържа до 2 седмици на кожата и поне 6 седмици на косъма. 

Къната има уникално подхранващо и стимулиращо растежа действие. При редовна употреба се наблюдава промотиране на нови косъмчета с до 60%. На практика няма ограничение при използване на къна – подходяща е за всяка дама, която иска да подобри своето излъчване и да подчертае визията си.

Поддръжка

Процедурата може да се прави в интервал от 1-1,5 месеца в зависимост от целта. Ако искаме да подсилим растежа, то оптималното време е 30 дни. Ако имаме нужда от подсилване на цвета – 45 дни са подходящ интервал между процедурите.

В първите 24ч. след биотатуаж е важно веждите да не се мокрят. за да може ефектът да се задържи повече. През това време цветът се адаптира към кожата на лицето. Удачно е да се използват немазни продукти за почистване зоната на веждите, тъй като маслата бързо биха разтворили къната.

 

студио Lashes Room

Студио Lashes Room  работи с професионална къна за вежди, която няма червеникави отенъци при избледняване (както обикновената къна). Цветовете са нежни, ненатрапчиви и се адаптират към кожата, Тък като къната е абсолютно натурален продукт, не се препоръчва употребата й по време бременност и кърмене.

30лв.

Биотатуаж на вежди

  • Дизайн и колористика на вежди с натурална къна.
95лв.

Пакет "Лейди"

  • Ламиниране на мигли + Биотатуаж на вежди с натурална къна.