Пилинг

Биоревитализация

BioRePeel CL3 е иновативна процедура, използваща патентована двуфазна технология. Осигурява биостимулация, ревитализация и подобен на пилинг ефект. Подходящ да се използва целогодишно, този пилинг има нежно ексфолиращо действие.

Съдържа 35% трихлороцетна киселина, подсилена от иновативна и функционална смес от алфа- и бетахидрокси киселини, полихидрокси киселини, аминокиселини, витамини и GABA.

Уникалното синергично действие на съставките прави пилинга да работи интелигенто в няколко посоки едновременно, а именно: анти-акне; анти -ейдж; анти – пигментация и запазване на влажността.

пилинг биорепийл

Показания за пилинга

Двуфазна технология

Липофилна фаза

Неговите биостимулиращи и ревитализиращи действия осигуряват активността на фибробластите, активират кожните пролифериращи и биосинтетични процеси; увеличават клетъчния оборот и производството на колаген и еластин. Насърчава ексфолирането, намалява фините линии чрез неутрализиране на свободните радикали и помага в борбата с акнето, разширените пори и черни точки.

Хидрофилна фаза

Хидрофилната фаза спомага за намаляване на транс-епидермалното изпаряване на водата и подпомага активната циркулация. Също така възстановява и поддържа хидро-липидния баланс на кожата. Повишава се цялостната хидратация на кожата и едновременно с това я стабилизира и защитава.

Това прави пилинга изключително подходящ за възстановяване на кожата след лятото. Но това не е само класически пилинг. Благодарение на високотехнологичната формула процедурата с BioRePeelCl3 е биоревитализация и дермална стимулация.  Процедурата е бърза, не отнема много врене, няма възстановителен период и не нарушава ежедневните дейности.

Дермофункционалността на активните съставки осигурява дълбока стимулация и активиране на процеси, необходими за противодействие на последиците от стареенето на кожата и оксидативното увреждане, предизвикано от UV лъчите и замърсяването. Пилингът повлява отлично състояния на акне, мазна и проблемна кожа.

Процедурата е бърза – отнема 30 мин., няма възстановителен период и зачервяване и не нарушава ежедневните дейности.

Приложение на пилинга

Процедурата с пилинг BioRePeel Cl3 преминава бързо и безболезнено. Не се използват игли и се запазва цялостта на кожата. Процедурата се прилага върху ЗДРАВА и ЧИСТА кожа, което предполага дълбокото почистване (екстракция) да бъде извършено поне 4-5 дни преди пилинга. 

Стъпки на процедурата:

  • дегримиране и измиване на лицето;
  • нанасяне на необходимото количество пилинг до неговото абсорбиране;
  • пилингът престоява на лицето определено време, през което може да се усети леко пощипване. след това се измива;
  • нанася се дълбоко хидратиращ продукт и слънцезащитен крем с най-висок фактор.

Грижата за кожата удома в следващите дни трябва да включва хидратиращи продукти и задължителна редовна слънцезащита. Няколко дни след пилинга е възможно да се получи излющване тип „кир“, което по никакъв начин не би попречило на ежедневната ви визия и дейности.

За да се усети напълно ефекта от пилинг процедурата е необходимо да се проведе курс от 4-6 процедури според проблема на кожата. Подходящ интервал между процедурите е 7-14 дни в зависимост от скоростта на възстановяване на кожата.

Противопоказания за прилагане на пилинг BioRePeel Cl3

  • бременност и кърмене
  • дихателна недостатъчност
  • тежки метаболитни нарушения
  • остри възпалителни процеси
  • наранена кожа

BioRePeel Cl3 е не просто пилинг, а

120лв.

Пилинг BioRePeel Cl3

288лв.

Пакет 3 процедури