Мигли

ламиниране на мигли

Ламинирането на мигли е иновативна и все по-предпочитана процедура, която се прилага на естествените мигли, без да се добавят изкуствени косъмчета. Чрез нея се постига:

 • дълготрайна извивка
 • издължаване 
 • траен наситен цвят
 • подхранване и хидратация

Ламинирането на мигли е напълно безболезнена процедура. Извършена от добър специалист, с висок клас продукти, тя е абсолютно безвредна за миглите. Тя има за цел да подобри естествената визия на дамите.

Ламиниране на мигли

Процедура

За да се достигне до красива извивка, на естествените мигли се въздейства посредством специално разработени лосиони. Процедурата протича в няколко стъпки, всяка от които е изключително важна за крайния резултат.

Всяка жена има уникални мигли. Благодарение на това, след ламиниране, миглите остават също толкова уникални. Самата процедура е подходяща за дами на всяка възраст. Изключително търсена процедура при тийнейджърите – за да запазят своето естествено излъчване, както и при дами на по-голяма възраст, които държат на своята визия, искат да изглеждат стилно и ненатрапчиво. 

По отношение на типа на миглите, няма ограничени и може да се прилага при:

 

 • тънки или плътни мигли;
 • светли или тъмни мигли;
 • къси, средни или дълги мигли.

Стъпки на процедурата

Трайност

Трайно извитите мигли създават чувство за красота по всяко време на денонощието. Това е процедура, след която напълно отпада нуждата да се поставя спирала. Ако, пък, искате да постигнете Уау ефектспиралата ще добави обем и плътност на миглите и те ще станат още по-впечатляващи! Като най-хубавото е, че спиралата за мигли не оказва влияние върху трайността на ефекта. По-рядката употреба на спирала, обаче, води до запазване на миглите във времето, те капят по-рядко и се избягва риска от дехидратация на косъма. Боята насища косъма с цвят от основата до върха и прави видима истинската дължина на миглите.

Жените, използващи лашлифт, имат повече свободно време; чувстват се свободни; усмихват се повече и по-често, а всичко това оказва своето благоприятно влияние върху начина им живот.

Извивката на миглите се задържа 6-8 седмици като през този период те се отпускат постепенно. Върху трайността влияние оказва индивидуалния растеж на миглите, както и третирането им удома.

Поддръжка

Ламинираните мигли не изискват поддръжка на точен интервал от време. Прожедурата се повтаря отново, след като миглите са се отпуснали, но не по-рано от 30 дни след процедурата. Оптималното време за нова извивка е между 6-та и 8-ма седмица.

В първите 24ч. след ламиниране е важно миглите да не се мокрят и мачкат, за да може ефектът да се задържи по-дълго време, а миглите да останат с хубава извивка. Това е времето, което е необходимо на косъма, да се „затвори“ напълно. 

След като изминат тези 24ч. може да се продължи с обичайните ежедневни дейности. Разрешено е ползването на басейн, море, сауна, парна баня, поставяне и почистване на грим, спирала. Добре е почистващият продукт да не е изцяло маслен, защото това би изправило миглите по-бързо. Дори да не се ползва грим е важно миглите да се измиват всяка вечер, за да се освободят от натрупаните през деня прах, мръсотия и себум.

 

студио Lashes Room

Студио Lashes Room  работи с професионална система продукти за ламиниране на мигли от най-висок клас, Действието им е насочено освен към отлични резултати, но и към запазване здравето на миглите. Те са хипоалергенни и подходящи за използване при бременност и кърмене.

Как да се грижим за миглите удома?

Съвети за домашна грижа

Лоялна карта

Общи условия LOYALTY CARD

Лоялна карта може да получи всяка дама при първата си процедура Ламиниране на мигли през м.Декември. 

Карата дава право на последващи отстъпки и е предназначена за лоялни клиенти, които искат да спестяват докато посещават любимата си процедура.

Валидността на картата е 15 месеца от датата на първо посещение и има предвидени отстъпки/бонус терапии на 1-ва, 5-та и 10-та процедура. 

Картата дава право на притежателката си да се възползва от преференциална цена за услуга Почистване на лице от 60лв. (стандартна 65лв.) след 3-тото си посещение до края на валидност на картата.

Отстъпките и бонусите в картата не се комбинират с други текущи промоции. 

69лв.

Ламиниране на мигли

 • 1 процедура Ламиниране, боядисване и регенерираща терапия на мигли.
95лв.

Пакет Лейди

 • Ламиниране, боядисване и ре-ген терапия на мигли 
 • Биотатуаж на вежди с натурална къна. 
120лв.

Пакет Холивуд

 • Ламиниране, боядисване и ре-ген терапия на мигли
 • Ламиниране, боядисване и ре-ген терапия на вежди