Wow Brows

ламиниране на вежди

Знаем колко важна част от лицето са веждите. Те подчертават нашето излъчване и имат отношение към цялостната ни визия. Освен това, добре оформените вежди, повлияват положително самочувствието ни.

Добре оформените, гъсти вежди като онези, които виждаме по страниците на списанията, вече са напълно достижими.

Ламиниране на вежди

Процедура

За да сте в крак в новите тенденции, а и за да укротим и дадем правилна посока на всяко непослушно косъмче, най-хитовата процедура за трансформиране на веждите ви е при нас в студиото.

Ламинирането на вежди е процедура, която трайно лифтира косъмчетата на веждите. Процедурата се комбинира успешно с боядисване на веждите, за да се освежи цвета им и да се придаде завършен вид.

Ламинирането на вежди се прави със специални активни съставки, които дават посока на косъмчетата, подхранват ги, защитават ги от влиянието на околната среда. Процедурата е особено подходяща при гъсти и дълги вежди или при неправилна посока на растеж. Използват се полезни вещества като кератин, масла, витамини и аминокиселини. 

Процедурата протича в няколко стъпки – последователно се нанасят два лосиона, подобно на ламинирането на мигли. Първият лосион „отваря“ косъма, а вторият го „затваря“ в новозададената посока. След това се пристъпва към боядисване с боя в подходящ цвят. Процедурата отнема около 40 минути.

ламиниране на вежди
ламиниране на вежди

Трайност и поддръжка

Ефектът на лаинираните вежди се задържа 4 седмици като може да варира в зависимост от различни фактори – например кожата и рутината за красота. За оптимален и траен резултат е добре да гримирате и мокрите веждите, да нанасяте кремове или масла, 24 часа след процедурата.

Необходимо е да минат най-малко 4 седмици между отделните процедури. Противно на очакванията, косъмчетата на веждите са доста по-уязвими от тези на миглите. С тях трябва да се работи изключително прецизно и да се нанасят максимално щадящи продукти.

 

60лв.

Ламиниране на вежди

  • Трайно лифтиране на косъмчетата на веждите, оформяне и боядисване с боя.
120лв.

Пакет Холивуд

  • Ламиниране на вежди с боядисване и оформяне
  • Ламиниране на мигли, боядисване и ре-ген терапия.