Лимитирана процедура

Лавандулова магия

Процедура, насочена към поддържаща грижа в салона. Осигурява хидратация, озаряване и успокояване на кожата на лицето. А ароматът, противно на очакванията, е съвсем леко загатващ съдържанието на натурални парченца лавандула в алгинатната маска.

Може да се прилага като самостоятелна процедура или да бъде допълнение към процедура за почистване на лице в козметичната кабина.

Процедурата включва:

Влияние на лавандулата върху кожата

Всички знаем, че благоприятното влияние на лавандулата, е доказано от векове насам. Използва се в различни индустрии, включително козметичната и фармацевтичната. Лавандулата има доказано болкоуспокояващо, релаксиращо, антисептично действие. 

Употребата на лавандула в козметиката е свързана най-често с успокояващото й и антисептично действие. Ето защо особено благоприятно влияние оказва при състояния на акне и възпаления по кожата. 

По-малко познато е ползотворното влияние на лавандулата върху циркулацията на кръвта. По този начин тя спомага за снабдяване на органите с необходимото количество кислород, осигуряващо сила и здравина на мускулите, повишаване на мозъчната активност, а кожата се запазва блестяща и добре кръвоснабдена. За това лавандулата е добър съюзник в борбата с времето или по-точно отпечатъците, които оставя по лицето ни.

39лв.

Лавандулова магия

75лв.

Почистване на лице + Лавандулова магия