Мария Тодорова

Ламимейкър

Да се събудиш с прекрасно извити мигли, оформени и подчертани вежди – готова да покориш света, без да се налага да отделяш един час пред огледалото сутрин, е доказано незаменимо удобство, а и дава голяма свобода.

Естественото излъчване е винаги на мода – преоткрий себе си още днес.

мария тодорова

Моята история

Родена съм и живея в гр. Бургас, където се намира и студио Lashes Room lashlift&Brows. По образование съм магистър-икономист, но се оказа, че не тази сфера на дейност ми носи удовлетворение. 

Още от дете обичах да се гримирам. В тийнейджърските си години не излизах дори до магазина без да съм поставила спирала на миглите си. И така, години наред, суетата нарастваше. За мен, да изглеждам добре, винаги е било определящо за това как ме възприемат хората.

С годините, обаче, все по-често започвах да усещам дискомфорт от някои продукти. Един от тях беше спиралата за мигли. Просто очите ми бяха станали много чувствителни, заради постоянното стоене пред екрана на компютър или телефон. 

Случайно открих процедурата „Ламиниране на мигли“, която се оказа най-добрата за мен. Тази процедура ми даде всичко, от което имах нужда – да изглеждам добре и едновременно с това да се чувствам удобно. Вече нищо не дразнеше очите ми и не се съобразявах къде ходя и какво правя. Миглите ми бяха идеални по всяко време и на всяко място. С това си спестих доста време, а и средства. Не ми се налагаше да отделям пари и да избирам скъпи спирали, които в крайна сметка не могат да постигнат този ефект с миглите ми. 

Така преди малко повече от две години (през 2018г.) смених рязко посоката си и се насочих към това, което винаги съм обичала да правя – да помагам на хората. Имах нужда да покажа на всички жени, че е възможна комбинацията на „удобна красота“.

От тогава съм напълно отдадена на призванието си. За мен това не е работа, а удоволствие. Всяка усмивка в края на процедура си струва усилията. Вече повече от две години помагам на жени да изглеждат прекрасно в своя собствен образ, без да се налага да поставят нищо изкуствено. Ден след ден всяка дама се чувства по-свободна, прекрасна и уверена, благодарение изцяло на своето собствено излъчване.

Моето студио е място, където да релаксираш, докато нагласата на света към теб се променя.

Студио Lashes Room е основано през 2018г. и предлага на своите клиенти услуги, насочени към подчертаване на тяхната естествена красота. Специално отношение и индивидуален подход посрещат всяка дама. Спокойна и отпускаща е обстановката, за да предостави максимален релакс по време на процедурите. 

Студиото предлага разкрасителни процедури по своята същност, но в действителност клиентът получава много повече. Наред с промяната на външния образ се променя вътрешната нагласа. Дамите се чувстват свободни от постоянната мисълта дали изглеждат добре, повишава се увереността и самочувствието им и не на последно място – спестяват много време.

Студиото е единствено по рода си в гр. Бургас с изключителното предлагане на услуги, насочени към подчертаване на естественото излъчване. За кратко време от основаването му са подбрани най-качествените и доказани в световен мащаб продукти, с които се постигат най-добри резултати.

"Миглите ми никога преди не са били толкова съвършени. Това ми спестява доста време всеки ден. Най-хубавото е, че са си моите мигли и е много удобно. Не се налага да се съобразявам къде ходя и какво правя - те си стоят прекрасни. Щастлива съм, че открих перфектната за мен процедура на точното място."
Биляна Маме

клиентите споделят...

"Ламинирането на мигли подчертава естествената красота на очите, има дълготраен ефект и е на разумна цена.
Отпада нуждата ежедневно да извивам миглите си и така ги запазвам здрави. Сега имам повече време за сън, семейни занимания и определено се чувствам чудесно по всяко време на деня.
Всичко това, съчетано с професионализъм и приятна атмосфера по време на процедура, ме кара да се доверявам всеки път на Lashes Room,
Яница Вълева
"В сферата на финансите първото нещо, което прави впечатление, е адекватният външен вид. От ключово значение е как ме възприемат хората и как правилно да разпределя времето си през деня.
От както открих ламинирането на мигли спрях да използвам спирала и очна линия. А сега запълвам свободното си време с неща, които ми носят истинска стойност.
Доверих се на Мария и Lashes Room, защото е специализирана в предлагането на тази услуга.. Работи с първокласни продукти в спокойна и сигурна обстановка. Избрах най-доброто за миглите си"
Надя Недялкова