За вас,

Абитуриенти

Покажете най-хубавото от себе си!

Кампанията е валидна до 20.05.2022г.!!!

Мария @lashesroom

Абитуриентският

Бал

Наближава един от най-вълнувашите дни в живота на всяка млада дама – абитуриентският бал. Обикновено, подготовката за него, започва месеци по-рано, а вълнението се засилва с всеки изминал ден. Красиви емоции, еуфория и предизвикателства до последния момент съпътстват подрастващите дами и техните родители. Да се сглоби цялата празнична визия от глава до пети е нелека задача, която преминава през различни етапи – от избора на цвят на роклята, през грижите, които е добре да се положат за кожата и косата и се стигне до финалните щрихи – перфектен и дълготраен грим.

Като козметик, мога да кажа, че пътят към красивата и завършена визия минава през грижите за самите нас. И точно гримът е способен да „изобличи“ дали сме имали отношение към кожата си. Ако основата не е добра – има свръх производство на себум, запушени пори, грапавини или сухота, то грим, нанесен върху всичко това, не само няма да изглежда добре, но и няма да се задържи дълго на лицето.

Ето защо реших да насоча вниманието си към грижата за абитуриенти – подготовка на кожата за перфектен грим; форма на веждите според индивидуалните черти на лицето; изивика на миглите, която ще „отвори“ погледа за дълго.

Как да постигнем

красива кожа

Грижата за кожата в никакъв случай не е еднократен акт. Изисква се постоянство и последователност, особено, ако е проблемна, Ето и кои са основните стъпки, които трябва да се спазват, ако искаме да поддържаме кожата си в здрав и добър вид:

 

  • почистване, за да се освободи кожата от замърсявания;
  • ексфолиране, за да се предотвратят запушвания на порите;
  • овлажняване – лек гел, който да попречи на проблема да се задълбочи.

Красивата кожа е следствие от непрестанни грижи – както отвън, така и отвътре. Още от ранна тийнейджърска възраст ключов момент са 

– редовното почистване в козметична кабина, 

– използването на правилни козметични продукти удома и

– балансираното хранене. 

Хормоналният дисбаланс в този период предизвиква редица процеси в организма, които влияят пряко върху състоянието на кожата. Най-често се стига до прекомерното отделяне на себум поради засиленото действие на мастните жлези. 

Регулирането на този процес може да се получи чрез подаване на правилните хранителни вещества отвътре. Външната грижа за кожата е добре да бъде нежна, без агресивни съставки, насочена към хидратация. 

Пакетни предложения, изготвени специално за младите дами

Те са насочени не само към красотата на очите, но и към грижа за кожата – озаряване на лицето. Процедурите, включени в пакетите са: почистване на лице, карбокси терапия за лице, ламиниране на мигли, дизайн с или без колористика на вежди с къна.

Ето и какво ще постигнем с тях:

  • почистване на черни точки и комедони;
  • дълбока хидратация;
  • балансиране на омазняването;
  • свиване на порите;
  • успокояване на възпаленията;
  • оформяне на веждите според индивидуалните черти на лицето;
  • трайна извивка на естествените мигли.

На разположение са три пакетни предложения, с които ще задоволим максимално нуждите за предстоящия вълнуващ празник на всяка млада дама.

комбинирай

и вземи най-подходящия за теб пакет
с отстъпка до 25%.

пакет лейди пром

включва:
1х ламиниране на мигли с боядисване и подхранване
1х дизайн и колористика на вежди с къна

пакет сияние

включва:
1х почистване на лице
1х карбокси терапия
1х дизайн на вежди

пакет вип

включва:
1х почистване на лице
2х карбокси терапия
1х ламиниране на мигли с боядисване и подхранване
1х дизайн и колористика на вежди с къна

Скъпи Абитуриенти,
планирайте своето посещение като заявите избрания пакет до 15 април

и вземете допълнителна отстъпка 5%

преоткрий себс си в

lashes room